Contaqt | nieuwsbrief + social media marketing voor financieel adviseur
Background Image
Officiële WordPress koppeling beschikbaar!

17/02/2016

Officiële WordPress koppeling beschikbaar!


Wij zijn trots op onze eigen, officiële WordPress koppeling!

Vanaf nu vind je onze eigen WordPress plugin in de plugin catalogus van WordPress. Met deze plugin toon je het nieuws eenvoudig op je eigen website.

Nieuws op je website tonen

Naast onze iframe en API koppeling bieden we nu ook een WordPress koppeling aan. Hier zullen veel gebruikers blij mee zijn omdat WordPress het meest gebruikte open source CMS systeem is om websites te maken en te onderhouden.

Je kunt de plugin eenvoudig zelf installeren. Je vindt 'm via de plugins binnen je administrator account van je website.

Alle nieuwsartikelen (zowel die van ons als die van jezelf) worden op deze manier automatisch op je website getoond. Hiermee kun je het Contaqt platform ook eenvoudig als 'blog machine' inzetten.

Inschrijfformulier

Naast het nieuws kun je ook eenvoudig een aanmeld button op je website plaatsen. Websitebezoekers kunnen hiermee zichzelf abonneren op jouw nieuwsbrief.

Ruim 300 bedrijven gebruiken onze software dagelijks

Pic

"Eenvoudig in gebruik!"

Omdat ik zelf geen tijd heb om mijn klant pro-actief te informeren, is het prettig dat er een systeem is dat deze tijdrovende klus mij uit handen neemt. Het levert zelfs klanten op!

Heleen van den Bos Heleen van den Bos Hypotheken
Pic

"Kant-en-klaar!"

De nieuwsbrief kan ik met één druk op de knop versturen en wordt altijd goed gelezen door mijn klanten. Ook de koppeling met Facebook en Twitter is erg handig. De nieuwsartikelen zijn goed te begrijpen.

Ricardo Piga Unico Finance
Pic

"Bespaart veel tijd!"

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden.

Wouter Geerlig Geerlig Financieel Advies

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Future of Finance
LEF
ING Excellent
Obvion
Nationale Hypotheekbond
NH1816
Legal & General
Solverium
Treso
Yoron
Fixed Financials
Lifetime

Trek? ontvang elke week een gratis Snaq!

Wil je onze Snaq nieuwsbrief met marketingtips ook ontvangen? meld je dan nu aan.

gratis contaqt snaq