Contaqt | nieuwsbrief + social media marketing voor financieel adviseur

Ondersteun je franchisenemers met onze software

Bied toegevoegde waarde en ondersteun al je franchisenemers
met hun marketingactiviteiten. Vanaf één centraal punt!

Screenshot

Marketing tool voor franchise organisaties

Als franchisegever wil je graag toegevoegde waarde leveren. Door onze software in te zetten geef je alle franchisenemers een krachtige marketingtool in handen. Deze kun jij -vanuit de centrale organisatie- eenvoudig vullen met nieuwsartikelen. Onze software zorgt voor de verspreiding ervan.

"Onze software is uiterst flexibel en eenvoudig aan te passen aan elke franchise formule. De gebruikers (franchisenemers) loggen in in jouw eigen white-label franchise omgeving van onze software."

Pic Mischa Diender | oprichter Contaqt
image

Krijg grip opalle communicatie uitingen

Als franchisegever wil je graag grip houden op alle communicatie uitingen die je franchisenemers doen. Aan de andere kant willen de franchisenemers graag hun eigen identiteit behouden.

Onze software biedt een oplossing voor beide problemen. De franchisegever kan berichten klaar zetten (centraal) die vervolgens in de look-and-feel van de franchisenemers verspreid worden. Volledig automatisch!

Een praktijk
voorbeeld

“Een enorm bereik”

Stel je hebt een hypotheekketen en er zijn 100 franchisenemers aangesloten. Met onze software kun je vanuit de centrale organisatie een nieuwsartikel plaatsen over bijvoorbeeld een nieuw hypotheekproduct die jullie gaan lanceren.

Onze software kopieert dit artikel naar alle dashboarden van de aangesloten franchisenemers waardoor het automatisch op al hun websites verschijnt. Vervolgens wordt het artikel gedeeld via alle gekoppelde Social Media accounts van de franchisenemers (Twitter, Facebook en/of LinkedIn). Tenslotte wordt het ook nog eens verspreid via een prachtige nieuwsbrief in de look-and-feel van de franchisenemer

Dit is een win-win situatie. Jij -als franchisegever- houdt grip op de uitingen die de franchisenemers doen en de franchisenemer communiceert eenvoudig met zijn klanten zonder dat het hem moeite (tijd) kost.

Daarnaast is het bereik enorm. Als we uitgaan van gemiddeld 500 klanten per franchisenemer, dan bereik je met één druk op de knop ongeveer 87.000* consumenten via social media én nieuwsbrief.

* Dit getal hebben we berekend op basis van gemiddelden van huidige Contaqt gebruikers

image

Automatische verspreiding:

Onze marketingtool zorgt er ook daadwerkelijk voor dat de nieuwsberichten bij alle klanten terecht komt. Hier zetten we Social Media en een prachtige nieuwsbrieven voor in. Zo wordt de boodschap automatisch verspreid én blijft je franchisenemer in beeld!

image

Verspreid via Twitter, Facebook en LinkedIn

Je gebruikers kunnen de nieuwsartikelen automatisch verspreiden via Twitter, Facebook en LinkedIn. En het mooie is: ze bepalen zelf welk kanaal ze wanneer inzetten.

Hiermee bied je een uiterst flexibel multi channel systeem aan je gebruikers aan.

image

Prachtige nieuwsbrieven in eigen huisstijl.

De nieuwsbrieven passen perfect bij elke huisstijl. De franchisenemers kunnen hun eigen persoonlijke touch aan de nieuwsbrief geven door hun eigen logo en huisstijlkleuren te gebruiken.


De nieuwsbrieven worden verzonden uit naam van de franchisenemers. Omdat dit herkenbaar is voor klanten worden de nieuwsbrieven aantoonbaar beter geopend en gelezen.

En het mooie is... de franchisenemers kunnen de software ook voor hun eigen (lokale) uitingen gebruiken. En dat gaat verassend eenvoudig...

contaqt statistieken

Inzicht in de klant

Franchisenemers krijgen volledig inzicht in hun klanten! Via het online dashboard zijn uitgebreide statistieken beschikbaar. Zo zien ze bijvoorbeeld (per klant) welke nieuwsartikelen deze heeft bekeken.


Op deze manier bouwen we een dossier op die geraadpleegd kan worden als er bijvoorbeeld een adviesgesprek plaats gaat vinden.

Ook toont de software per verzonden nieuwsbrief hoe vaak deze is geopend en welke nieuwsartikelen uit die nieuwsbrief het meest interessant waren.


image

Help gebruikers leads te genereren!

Elk nieuwsartikel kan voorzien van een triggerende boodschap. Deze wordt getoond als reactieformulier onder het nieuwsartikel. Geïnteresseerden kunnen met een muisklik contact met opnemen.

Hiermee help je de gebruikers leads te genereren uit zowel de bestaande klantenkring én maar trek je ook nieuwe klanten aan.

Uiteraard bepaalt de volledig zelf voor welk artikel hij dit reactieformulier aan- of uitzet.

contaqt statistieken

API koppelingen

We hebben kant-en-klare API koppelingen beschikbaar waardoor jouw systeem naadloos met ons platform kan werken. Op deze manier past onze marketingtool in elke franchise organisatie.


image

Optioneel: kant-en-klare nieuwsartikelen

Tarieven voor franchise organisaties

Helaas... hoewel we altijd transparant proberen te zijn is het niet mogelijk om de tarieven voor franchise organisaties te tonen. Dit is namelijk altijd maatwerk. Vul daarom het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Je kunt ons ook bereiken via:

E: info@contaqt.nl
T: 038 - 30 20 023

Ruim 300 bedrijven gebruiken onze software dagelijks

Pic

"Eenvoudig in gebruik!"

Omdat ik zelf geen tijd heb om mijn klant pro-actief te informeren, is het prettig dat er een systeem is dat deze tijdrovende klus mij uit handen neemt. Het levert zelfs klanten op!

Heleen van den Bos Heleen van den Bos Hypotheken
Pic

"Kant-en-klaar!"

De nieuwsbrief kan ik met één druk op de knop versturen en wordt altijd goed gelezen door mijn klanten. Ook de koppeling met Facebook en Twitter is erg handig. De nieuwsartikelen zijn goed te begrijpen.

Ricardo Piga Unico Finance
Pic

"Bespaart veel tijd!"

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden.

Wouter Geerlig Geerlig Financieel Advies

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Future of Finance
LEF
ING Excellent
Obvion
Nationale Hypotheekbond
NH1816
Legal & General
Solverium
Treso
Yoron
Fixed Financials
Lifetime

Trek? ontvang elke week een gratis Snaq!

Wil je onze Snaq nieuwsbrief met marketingtips ook ontvangen? meld je dan nu aan.

gratis contaqt snaq