Contaqt | nieuwsbrief + social media marketing voor financieel adviseur
image

Mischa Diender
Oprichter Contaqt

Na ruim 15 jaar in de financiële branche te hebben gewerkt ben ik in 2012 mijn passie gaan volgen en heb Contaqt opgericht. Met dit platform help ik andere ondernemers om te communiceren met hun klant.

Het is ons gelukt een platform neer te zetten dat eenvoudig is in gebruik maar toch krachtige tools bevat. Het belangrijkste hierbij is dat het inzetbaar is zonder dat het je te veel tijd kost.

Maak kennis met mij via LinkedIn
Maak kennis met Contaqt

Iedereen kan met onze software werken. Jij ook.

Onze doelstelling is om marketing software te maken die zo eenvoudig te bedienen is dat iedereen er mee kan werken.

Wij begrijpen dat jij het liefst bezig bent met je eigen werkzaamheden en geen zin hebt in lastige en tijdrovende systemen. Daarom houden we het simpel en ondersteunen onze tools je in de dagelijkse adviespraktijk.

300+

Tevreden advieskantoren

15+

Jaar branche ervaring

5

Betrokken teamleden

12

Samenwerkende partners
image
Privacy & Veiligheid vinden wij belangrijk
Alle gegevens (zoals e-mailadressen van jouw relaties) worden opgeslagen in een eigen webapplicatie. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens worden op geen enkele manier beschikbaar gesteld aan derden. Ze worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt.

Beveiligd datacenter in Nederland
Alle gegevens staan opgeslagen op servers in beveiligde datacenters die 24 uur per dag bewaakt en geback-upt worden. Dit houdt in dat alleen daartoe bevoegde medewerkers toegang hebben tot deze servers.

Beveiligde verbinding (SSL)
Het Contaqt Dashboard maakt gebruik van een beveiligde en versleutelde verbinding (256-bits) om de veiligheid tussen jouw computer en de Contaqt server te garanderen.

Ruim 300 bedrijven gebruiken onze software dagelijks

Pic

"Eenvoudig in gebruik!"

Omdat ik zelf geen tijd heb om mijn klant pro-actief te informeren, is het prettig dat er een systeem is dat deze tijdrovende klus mij uit handen neemt. Het levert zelfs klanten op!

Heleen van den Bos Heleen van den Bos Hypotheken
Pic

"Kant-en-klaar!"

De nieuwsbrief kan ik met één druk op de knop versturen en wordt altijd goed gelezen door mijn klanten. Ook de koppeling met Facebook en Twitter is erg handig. De nieuwsartikelen zijn goed te begrijpen.

Ricardo Piga Unico Finance
Pic

"Bespaart veel tijd!"

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden.

Wouter Geerlig Geerlig Financieel Advies

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Future of Finance
LEF
ING Excellent
Obvion
Nationale Hypotheekbond
NH1816
Legal & General
Solverium
Treso
Yoron
Fixed Financials
Lifetime

Trek? ontvang elke week een gratis Snaq!

Wil je onze Snaq nieuwsbrief met marketingtips ook ontvangen? meld je dan nu aan.

gratis contaqt snaq