Contaqt | nieuwsbrief + social media marketing voor financieel adviseur

Onze software en jouw ideeën

Gebruik onze marketingtool om zelf inkomsten te genereren.
De mogelijkheden zijn eindeloos...

Screenshot

White label software voor slimme resellers

Gebruik onze tool om zelf inkomsten te genereren. Met een white label account kun je de software onder je eigen label uitbrengen.

"Wij geloven in samenwerking. We hebben een prachtig platform gecreëerd dat breed ingezet kan worden. Zo bieden we andere ondernemers de mogelijkheid hun eigen tool aan te kunnen bieden zonder dat ze hiervoor de software zelf hoeven te laten schrijven. We hebben alles al kant-en-klaar op de plank liggen."

Pic Mischa Diender | oprichter Contaqt
image

Maak zelfgebruikers aan

Met een white label account krijg je zelf beheerdersrechten. Je kunt bijvoorbeeld gebruikers toevoegen en alles vanuit één account voor deze gebruikers regelen.

Per gebruiker betaal je een vaste vergoeding en je bepaalt zelf het tarief dat gebruikers aan jou betalen. Zo kun je je eigen verdienmodel creëren.

Elke branche is
een nieuwe kans

“Creëer toegevoegde waarde”

Dit platform is geschikt voor iedere ondernemer die te maken krijgt met marketing en die dit op een eenvoudige manier wil regelen. Jij -als reseller- kunt hier extra toegevoegde waarde creëren door kant-en-klare abonnementen aan te bieden.

Een voorbeeld: neem de kappersbranche. Stel dat je 50 kappers hebt aangesloten op dit platform. Dan hoef je slechts op één centrale plaats een nieuwsartikel te plaatsen. De software zorgt voor de rest. Zo wordt dit artikel op de websites van elke aangesloten kapper geplaatst, via hun Social Media kanalen gedeeld én verspreid via een nieuwsbrief in hun eigen huisstijl.

De kapper is blij. Hij blijft in beeld bij zijn klanten zonder dat het hem tijd kost. Dit levert hem uiteindelijk klanten op. Als tegenprestatie betaalt hij jou graag een maandelijkse vergoeding.

image

Onze software, jouw idee

Met een white label account hoef je zelf niet fors te investeren in software. Je maakt gebruik van onze SaaS (Software as a Service) oplossing. Hierbij krijg je toegang tot online software welke wij onderhouden en uitbreiden met nieuwe functies. Uiteraard zorgen we ervoor dat de uitstraling bij jouw huisstijl past zodat het herkenbaar is voor je klanten.

image

Verspreid via Twitter, Facebook en LinkedIn

Je gebruikers kunnen de nieuwsartikelen automatisch verspreiden via Twitter, Facebook en LinkedIn. En het mooie is: ze bepalen zelf welk kanaal ze wanneer inzetten.

Hiermee bied je een uiterst flexibel multi channel systeem aan je gebruikers aan.

image

Prachtige nieuwsbrieven in eigen huisstijl.

De kant-en-klare nieuwsbrieven passen perfect bij elke huisstijl. Ze worden automatisch gegenereerd zodat jij en je gebruikers er geen omkijken meer naar hebben. De gebruiker beslist zelf hoe vaak dit gebeurt, bijvoorbeeld elke maand, of elke twee weken.


Uiteraard mogen ze zelf ook nieuwsbrieven maken. Via de handige wizard gaat dit verbazingwekkend eenvoudig!

contaqt statistieken

Klant in beeld

Natuurlijk willen je gebruikers weten welke klant de nieuwsbrief heeft geopend én op welke link hij heeft geklikt. Via het online dashboard zijn uitgebreide statistieken beschikbaar.


Ook toont de software per verzonden nieuwsbrief hoe vaak deze is geopend en welke nieuwsartikelen uit die nieuwsbrief het meest interessant waren.


image

Help gebruikers leads te genereren!

Je kunt elk nieuwsartikel voorzien van een triggerende boodschap. Deze wordt getoond als reactieformulier onder het nieuwsartikel. Geïnteresseerden kunnen met een muisklik contact met opnemen met de gebruiker.

Hiermee help je de gebruikers niet alleen leads te genereren uit zowel de bestaande klantenkring, maar trekken ze ook nieuwe klanten aan.

Uiteraard bepaalt de gebruiker volledig zelf voor welk artikel hij dit reactieformulier aan- of uitzet.

image

Optioneel: kant-en-klare nieuwsartikelen

Tarieven white-label voor resellers

Helaas... hoewel we altijd transparant proberen te zijn is het niet mogelijk om de tarieven voor onze white label mogelijkheden hier te vermelden. Dit is namelijk altijd maatwerk. Vul daarom het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Je kunt ons ook bereiken via:

E: info@contaqt.nl
T: 038 - 30 20 023

Ruim 300 bedrijven gebruiken onze software dagelijks

Pic

"Eenvoudig in gebruik!"

Omdat ik zelf geen tijd heb om mijn klant pro-actief te informeren, is het prettig dat er een systeem is dat deze tijdrovende klus mij uit handen neemt. Het levert zelfs klanten op!

Heleen van den Bos Heleen van den Bos Hypotheken
Pic

"Kant-en-klaar!"

De nieuwsbrief kan ik met één druk op de knop versturen en wordt altijd goed gelezen door mijn klanten. Ook de koppeling met Facebook en Twitter is erg handig. De nieuwsartikelen zijn goed te begrijpen.

Ricardo Piga Unico Finance
Pic

"Bespaart veel tijd!"

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden.

Wouter Geerlig Geerlig Financieel Advies

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Future of Finance
LEF
ING Excellent
Obvion
Nationale Hypotheekbond
NH1816
Legal & General
Solverium
Treso
Yoron
Fixed Financials
Lifetime

Trek? ontvang elke week een gratis Snaq!

Wil je onze Snaq nieuwsbrief met marketingtips ook ontvangen? meld je dan nu aan.

gratis contaqt snaq