Contaqt add-on 'Thema magazines'

8 digitale thema magazines

Er zijn 8 online thema magazines beschikbaar die je kunt inzetten wanneer je zelf wilt. Elk magazine gaat dieper in op een specifiek thema. Van 'overlijden' tot het 'verduurzamen van je woning'. Deze thema magazines plaats je eenvoudig op je website

Ja, ik wil deze add-on
 

Online thema magazines

Er zijn 8 online thema magazines beschikbaar die je kunt inzetten wanneer je zelf wilt. Elk magazine gaat dieper in op een specifiek thema. Van 'overlijden' tot het 'verduurzamen van je woning'.

Op jouw eigen website

Met een handige widget toon je de magazines eenvoudig op je eigen website. Maak je momenteel al gebruik van de nieuwsbriefmodule? Dan hoef je qua techniek niets meer te doen.

Bekijk een voorbeeld

Inclusief nieuwsbrieven

Natuurlijk wil je dat jouw uitgekozen thema magazine door al je klanten gelezen wordt. Daarom heeft ieder magazine zijn eigen nieuwsbrief. Met een druk op de knop verstuur je hem vanuit de Contaqt software naar al je klanten.

Nieuw! tekst én audio

Elk artikel in een magazine is voorzien van een audio player die de tekst voorleest. Ideaal voor bijvoorbeeld slechtzienden of mensen met dyslexie. Beluister hieronder een voorbeeld.

Veel gestelde vragen

Kan ik deze add-on ook los afsluiten?

Nee, het is een 'add-on'. Dit betekent dat je al toegang moet hebben tot een van onze andere modules om deze add-on te kunnen activeren.

Worden de magazines in mijn huisstijl gemaakt?

Je kunt de kleuren aanpassen én het lettertype past zich aan naar het lettertype dat je op jouw website gebruikt. Hierdoor past het goed in je huisstijl.

Hoe kan ik de magazines aan mijn klanten mailen?

Elk magazine heeft een eigen nieuwsbrief die je kunt mailen naar je klanten. In deze nieuwsbrief zit een link naar het magazine op jouw website.

Kan ik de magazines ook op Social Media gebruiken?

Bij elk magazine zit promotiemateriaal dat je voor je Social Media kanalen kunt gebruiken. Elk magazine kent zijn eigen speciale link. Deze kun je gebruiken in de posts.

Wat kost deze add-on?

Je betaalt voor deze add-on 19 euro ex btw per maand. Wil je nog meer content? Combineer dan deze add-on met de Social Snacks. Voor beide add-ons tezamen betaal je 29 euro ex btw.

Antwoord niet gevonden?

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Neem contact op

Tarieven add-ons

Ja, ik wil deze add-on
8 thema magazines
Promotiemateriaal website
Thema nieuwsbrieven
40+ Social Snacks
8 thema magazines
Promotiemateriaal website
Thema nieuwsbrieven
40+ Social Snacks
8 thema magazines
Promotiemateriaal website
Thema nieuwsbrieven
40+ Social Snacks

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
"Eenvoudig in gebruik!"
Heleen van den Bos
Hypotheken
    
"Eenvoudig in gebruik!"
Heleen van den Bos
Hypotheken
    
"Perfect voor zorgplicht"
Mark van Dijk
Holland Verzekerd

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Blog artikel

Waarom je nooit meer een 'no-reply' mailadres moet gebruiken voor je nieuwsbrief

Lees verder
Blog artikel

Bloggen - 4 redenen waarom je website een blog moet hebben

Lees verder
Blog artikel

6 redenen waarom je een nieuwsbrief moet verzenden voor je bedrijf

Lees verder