Nazorg met een minimale inspanning

Contaqt Nazorgscan

Als financieel adviseer ben je wettelijk verplicht nazorg te leveren aan klanten. Lastig? Niet met de Nazorgscan van Contaqt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
14 dagen demo
direct toegang
geen verplichtingen

Nazorg is wettelijk verplicht

De meeste schade - en financieel advieskantoren kunnen hun nazorg beter en slimmer inrichten. Hierdoor hebben klanten een positievere nazorgervaring en voorkom je direct allerlei zorgplichtdiscussies. Wie zorgplichtactiviteiten slim inzet kan daarnaast ook nog eenvoudig cross selling realiseren.

Nazorg noemt de AFM dat. Wettelijk verplicht dus.

Minimale inspanning

Wil jij je nazorg vandaag nog verbeteren, met een minimale inspanning?

JA? dan hebben wij een slimme en professionele oplossing voor je, met een kant-en-klaar pakket nazorgscans. We stellen geen enkele eis aan de kwaliteit van je bestaande data of systemen, alleen een e-mail adres is al voldoende om direct te kunnen starten.

De nazorgscan is een daverend succes. Klanten zijn erg tevreden.

"Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Tussentijdse wijzigingen bij een klant kunnen enorme gevolgen hebben voor bestaande producten. Denk daarbij aan klanten die voor zichzelf beginnen, een gezinsuitbreiding, een verbouwing of plannen om te gaan verhuizen. Om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij onze relaties hebben wij de nazorgscan ingezet. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde. Veel relaties geven wijzigen door. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd. Wij zijn super blij met deze nieuwe dienst."

Leen Winter
Winter Financiële Diensten

Wat zegt de AFM (Autoriteit Financiële Markten) over Nazorg?

Volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een adviseur ook een wettelijke zorgplicht na het afsluiten van een financieel product. Deze nazorg is in de wet vastgelegd, maar inhoudelijke eisen ontbreken. Deze zogenaamde open norm zorgt voor veel onduidelijkheid.

Hoe lossen wij dat voor jou op?

Met onze Nazorgscan monitor je op een eenvoudige manier of er wijzigingen zijn geweest in de persoonlijke situatie van je klant. Een wijziging kan er immers voor zorgen dat het advies aangepast moet worden.

Alles wordt vastgelegd in een klantdossier

Zo bewijs je dus eenvoudig welke nieuwsbrieven je in het verleden naar je klant hebt gestuurd. Dat is handig voor het geval de KiFid ineens op de stoep staat.

Hoe werkt dat dan?

In de onderstaande video leggen we uit hoe de Nazorgscan werkt.

 

Kant-en-klare scan gebruiken óf zelf maken

Via ons dashboard maak je eenvoudig je eigen scans. Wil je direct aan de slag? Dan kun je ook een van onze kant-en-klare scans kopiëren. Hieronder vind je een overzicht met de beschikbare scans

We voegen continue nieuwe scans toe. Wil je niets missen? Meld je dan vandaag nog aan en ontvang ook alle toekomstige nieuwe scans automatisch.

De scans met het groene CFD-logo zijn ontwikkeld in samenwerking met brancheorganisatie CFD en zijn standaard inbegrepen in de Contaqt Nazorgscan.

Handig! print een overzicht uit