Laat je nieuwsbrief het werk doen

Contaqt Nieuwsbrief module

Als financieel adviseer ben je wettelijk verplicht je klanten goed te informeren. Veel werk? Niet met onze nieuwsbrief module.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
14 dagen demo
direct toegang
geen verplichtingen

Nazorg is wettelijk verplicht

Als je een financiële dienst of product hebt verkocht aan je klant dan zul je hem in de toekomst hierover moeten blijven informeren.

Nazorg noemt de AFM dat. Wettelijk verplicht dus.

Nazorg kost tijd

Je klanten goed informeren kost veel tijd. Je moet allereerst de ontwikkelingen in de gaten houden. Vervolgens moet je er leesbare nieuwsartikelen van maken. En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je klant het ook gaat lezen?

Alleen het nieuws op je website plaatsen is namelijk niet genoeg. Je moet het nieuws bij je klanten bezorgen. Door middel van een nieuwsbrief bijvoorbeeld.

Wij begrijpen dat jij hier geen zin in hebt. Jij bent toch geen tekstschrijver? Jij bent adviseur! Je kunt je tijd dus wel slimmer besteden. Aan het helpen van nieuwe klanten bijvoorbeeld.

Goed voor de zorgplicht

"Dankzij Contaqt bespaar ik veel tijd met het informeren van mijn cliënten met actueel nieuws. Cliënten blijven betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het mij bij mijn zorgplicht."

Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning

Aan de slag met nazorg? Dan zijn er 2 opties.

Ten eerste kun je iemand aannemen of inhuren die dit allemaal voor je gaat doen. Bijvoorbeeld voor een of twee dagen in de week. Dat kost je minimaal 12.000 euro per jaar.

Of...

Je maakt gebruik van onze Nieuwsbrief module. Dat kost je slechts 49,- per maand. Da's een besparing van ruim 11.000 euro dus.

Hoe werkt dat dan?

Wij hebben tekstschrijvers in huis die het leuk vinden (echt waar) om de hele dag nieuwsartikelen te schrijven. Ze komen uit de financiële branche en kennen jouw vakgebied dus. Ze houden dagelijks de markt in de gaten.

Ze schrijven elke week 2 nieuwsartikelen voor jou. Dat zijn er dus ruim 100 per jaar! Deze artikelen gaan over alles wat met geld te maken heeft (hypotheken, verzekeringen, pensioen enzovoort).

Ben je benieuwd waar deze artikelen over gaan? Klik dan hier voor meer informatie.

Dat is niet alles

Naast het leveren van het nieuws zorgen we er ook nog eens voor dat al jouw klanten het te lezen krijgen. We sturen ze -uit jouw én in jouw huisstijl- elke maand een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Wist je dat nieuwsbrieven juist anno 2020 nog heel effectief zijn? Onze nieuwsbrieven worden erg goed gelezen blijkt uit de statistieken.

Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie

"Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Milko Perdijk
Perdijk Advies

Alles wordt vastgelegd in een klantdossier

Zo bewijs je dus eenvoudig welke nieuwsbrieven je in het verleden naar je klant hebt gestuurd. Dat is handig voor het geval de KiFid ineens op de stoep staat.

Bonus...

Nieuwsbrieven helpen je dus bij het leveren van een goede nazorg. Maar de Nieuwsbrief module doet meer!

Je website is altijd actueel

Zo hebben wij een slimme plugin ontwikkeld die al het nieuws automatisch op je eigen website plaatst. Zo blijft je website lekker actueel. En wees niet bang... wij vertellen je websitebouwer hoe hij dit technisch kan inbouwen.

Actief op Social Media

Daarnaast delen we alle artikelen desgewenst op jouw eigen Social Media kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn). Dat zijn dus ruim 100 berichten per jaar. Zo ben je zonder moeite ook zichtbaar via deze kanalen.

Handig: ook delen via Social Media

"Een mooie bijkomstigheid is dat de nieuwe berichten ook automatisch via onze social media kanalen worden gedeeld. Zonder daar ook maar 5 minuten tijd in te hoeven steken."

Shirani Arnken - Horodniceanu
Bèta Financiële Diensten

Klinkt goed toch?

Wil jij ook aan de slag met je nazorg? Maar dan wel op de gemakkelijke manier? Bekijk dan onze Klanten LOCK Strategie.

Wil je eerst liever eens sparren met iemand die jouw branche goed kent én verstand heeft van online marketing? Plan dan een gratis strategiesessie met ons in.

Ben je benieuwd wat de Nieuwsbrief module allemaal kan? Check dan het overzicht hieronder.

Handig! print een overzicht uit