Dit vinden onze klanten van onze software

Binnen 3 dagen een supergoede respons gehad op de Duurzaamheidactie welke we hebben gedaan middels de Duurzaamheidsscan van Mischa van Contaqt. Mooie waardevolle contactmomenten en kansen. Ook zeer prettig contact en goede follow-up van gemaakte afspraken. TOP!

Niels Eriks
Bloedjes & Eriks

Contaqt helpt enorm bij het leveren van wettelijke nazorg

"Contaqt is gebruiksvriendelijk en helpt mij met mijn wettelijke nazorg, gaat automatisch en neemt mij heel veel tijd uit handen. Wil je zelf een gerichte actie email sturen naar alle klanten kan dat ook gemakkelijk via Contaqt."

René Wassink
Wassink Advies en
Consulting

Contaqt helpt mij om in contact te blijven met mijn klanten en geïnteresseerden

"Contaqt helpt mij om in contact te blijven met mijn klanten en geïnteresseerden. Ze hebben hiervoor een heel makkelijke manier gevonden. Ik kan nieuwsbrieven maken van de artikelen die gepubliceerd zijn maar deze kunnen ook automatisch gemaakt en verstuurd worden. Zo kan je zelf bepalen hoeveel tijd je er voor hebt of aan kunt besteden. Het geeft mij de mogelijkheid om zonder al te veel inspanning toch het bedoelde effect te bereiken. Dat is toch precies wat je wilt?"

Marion de Rijk
AdviesRijk

"Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie"

"Ik was op zoek naar een platform waarbij ik onze bestaande relaties en prospects op regelmatige basis nieuwsberichten over de woning- en hypotheekmarkt kan sturen. Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Milko Perdijk
Perdijk Advies

Alle nieuwsbrieven zijn kant-en-klaar. Ideaal!

"De nieuwsbrief kan ik met één druk op de knop versturen en wordt altijd goed gelezen door mijn klanten. Ook de koppeling met Facebook, LinkedIn en Twitter is erg handig. De nieuwsartikelen zijn goed te begrijpen."

Ricardo Piga
Unico Finance

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Dit bespaart mij veel tijd.

"Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Wouter Geerlig
Geerlig Financieel Advies

Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!

Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!

Johan van Houwelingen
Van Houwelingen financiële diensten

Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde.

"Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Tussentijdse wijzigingen bij een klant kunnen enorme gevolgen hebben voor bestaande producten. Denk daarbij aan klanten die voor zichzelf beginnen, een gezinsuitbreiding, een verbouwing of plannen om te gaan verhuizen. Om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij onze relaties hebben wij de nazorgscan ingezet. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde. Veel relaties geven wijzigen door. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd. Wij zijn super blij met deze nieuwe dienst."

Leen Winter
De nazorgscan is een daverend succes. Klanten zijn erg tevreden
Winter Financiële Diensten

Wij hebben destijds voor Contaqt gekozen omdat wij onze klanten graag via nieuwsbrieven wilde bereiken en dat ook wilde monitoren.

"Wij werken heel fijn samen met Contaqt. Wij hebben destijds voor Contaqt gekozen omdat wij onze klanten graag via nieuwsbrieven wilde bereiken en dat ook wilde monitoren. Zo kan je goed zien welke informatie de klanten graag lezen. Het is heel leuk om te zien dat onze eigen columns ook door de nieuwsbrieven extra goed gelezen worden. In het begin hadden we een klein beetje moeite met het inrichten van het sjabloon echter 1 telefoontje naar Contaqt en het werd meteen voor ons geregeld! Een mooie bijkomstigheid is dat de nieuwe berichten ook automatisch via onze social media kanalen worden gedeeld. Zonder daar ook maar 5 minuten tijd in te hoeven steken."

Shirani Arnken
Horodniceanu
Berkenrode Assurantiën

Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.

"Mijn ervaring met Contaqt is zeer positief, via Contaqt ben ik in staat zonder veel inspanning een overzichtelijke nieuwsbrief te sturen naar een geselecteerd aantal klanten. Contaqt heeft veel marketingtools, zeer positief is de persoonlijke benadering, ze nemen de tijd om samen met de gebruiker de mogelijkheden van Contaqt door te nemen en uit te leggen."

Peter van Haaften
Van Haaften Advies

Een mooie aanvulling op mijn online dienstverlening!

"Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties. Zo kan ik snel en effectief mijn relaties van dienst zijn. Een mooie aanvulling op mijn online dienstverlening."

Maarten Prins
VZP Bedrijven B.V. en DoeHetZelfAOV.nl

We merken een goede response door de diverse acties die opgestart worden vanuit de module.

"Naast de nieuwsbrief-module en de nazorgscans zetten wij sinds kort ook de marketingmodule succesvol in. We merken een goede response door de diverse acties die opgestart worden vanuit de module. Door het werken met de flows kunnen we vervolgens specifieke informatie geautomatiseerd naar de geïnteresseerden toe sturen. Dit bespaart ons veel tijd en biedt enorm veel nieuwe kansen."

Gabri Hessels
Nieuwe kansen met de marketingmodule
Noventas Verzekeringen

Als financieel adviseur ben je druk met allerlei zaken. Ik houd nu meer tijd over voor advieswerk

"Als financieel adviseur ben je druk met allerlei zaken. Waardoor er weinig tijd overblijft om je relaties,( tijdig ) te informeren over de vele ( wettelijke ) wijzigingen in ons vakgebied. Contaqt neemt deze taak van ons over. Onze relaties blijven op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen reageren op onderwerpen waar ze meer over willen weten. Gevolg van de samenwerking met Contaqt is, dat we deels aan onze informatieverplichting relatie's kunnen voldoen, meer tijd overhouden voor onze advieswerk. Hierdoor ontstaan er meer totaalrelaties."

Koos Tichelaar
HypotheekInfoPunt Tichelaar

Continue stroom aan relevante onderwerpen

"Contaqt is echt een aanvulling op onze dagelijkse adviespraktijken. Door de continue stroom aan relevante onderwerpen kunnen wij onze klanten op de hoogte van deze ontwikkelingen. Dat vinden wij erg belangrijk! Daarnaast is de software van Contaqt duidelijk en goed mee te werken ook als jezelf een mail naar je klanten wil sturen. Ik ben dus erg tevreden over Contaqt."

Michel Dijk
Contaqt is echt een aanvulling op onze dagelijkse adviespraktijken.
ThuisInGeld

Contaqt is veel beter dan onze vorige aanbieder!

"Afgelopen jaar zijn wij overgestapt van een reguliere nieuwsbrief aanbieder naar Contaqt. Met de tool van Contaqt worden wij in staat gesteld om een professionele nieuwsbrief met onze eigen look en feel te creëren welke wij maandelijks naar onze vaste relaties sturen. Daarnaast hebben we de regie over onze nieuwsbrief heel eenvoudig in eigen hand zonder dat wij daar veel tijd in hoeven investeren. Dit in tegenstelling tot onze vorige aanbieder. We stellen nu zelf onze nieuwsbrief samen met artikelen die Contaqt ons aanreikt, en daarnaast voorzien we elke nieuwsbrief van een persoonlijk voorwoord. Op deze wijze blijven onze vaste relatie optimaal geïnformeerd en blijven wij als kantoor in beeld bij onze relaties. Verder biedt de Contaqt tool ons een mooie extra. We kunnen nu heel eenvoudig op elk gewenst moment relevante nieuwsartikelen op Facebook, Twitter en/of LinkedIn plaatsen. Zo bereiken we naast onze vaste relaties zeker ook nieuwe potentiële relaties. "

Roger Mordan
Roger Mordang Financieel Advies

"Het bespaart mij een hoop tijd"

"Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Naast dat er inhoudelijk artikelen geleverd worden is het ook makkelijk om eigen artikelen of blogs te plaatsen. Als er een keer iets niet duidelijk is word ik altijd snel geholpen. Het bespaart mij een hoop tijd en deze tijd kan ik nu goed gebruiken om mijn cliënten te helpen met hun financiële vraagstukken bij emotionele life events. Contaqt is een belangrijk onderdeel geworden in mijn bedrijfsvoering."

S.M. (Suzanne) de Moor FFP
CFP ® RFEA
More Advice

Werken met Contaqt levert zelfs nieuwe klanten op!

Dankzij Contaqt bespaar ik veel tijd met het informeren van mijn cliënten met actueel nieuws. Cliënten blijven betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht. De actuele nieuwsbrieven worden meteen doorgezonden naar mijn LinkedIn, Facebook en Twitter account. Mijn cliënten lezen dit en geven het regelmatig door aan vrienden, familie en bekenden. Hierdoor krijg ik regelmatig weer nieuwe prospects binnen."

Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning

"Eenvoudig in gebruik!"

"Ik ervaar dat klanten het prettig vinden elke maand een nieuwsbrief van mij te ontvangen. Omdat dit volledig automatisch gaat houd ik tijd over voor hetgeen ik leuk vind om te doen; het adviseren van klanten."

Heleen van den Bos
Heleen van den Bos
Hypotheken

Wij zijn heel enthousiast over Contaqt!

"We zijn al een paar jaar enthousiast over de producten van Contaqt. Ze leveren doorlopend goede content voor onze website met prikkelende, duidelijke nieuwsartikelen die we ook op eenvoudige wijze in een nieuwsbrief kunnen verwerken. Het geeft ons kantoor een professionele uitstraling en helpt ook met de zorgplicht inzake nazorg."

Susan van der Graaf
De HypotheekAcademie

Snelle en goede service van Contaqt. Daarnaast blijkt de nazorgscan een succes te zijn.

Snelle en goede service van Contaqt. Daarnaast blijkt de nazorgscan een succes te zijn.

Kees Toebak
Kees Toebak Assurantiën B.V.
Transparante tarieven

Contaqt nieuwsbrief abonnement

Niet goed = geld terug! Als je niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld van de afgelopen maand terug. No questions asked. En... we hanteren sowieso geen opzegtermijn.

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven niet in lang-lopende contracten. Je kunt Contaqt maandelijks opzeggen zodat je onze dienst veilig kunt uitproberen.

1.250 contacten inbegrepen

De eerste 1.250 contacten zijn bij je abonnement inbegrepen. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.

Per maand
Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.
Bedrag exclusief btw.
€59
Inclusief:
Artikelen voor je website
Zapier koppeling
Maandelijkse nieuwsbrief
Zelf nieuwsbrieven maken
FixFin koppeling
1.250 contact inbegrepen
Elements koppeling
Contaqt support team
RealWorks plugin
Probeer Contaqt nu tijdelijk voor 1 euro
Blog artikel
Lees verder

Maak jouw nieuwsbrief onweerstaanbaar met deze tips!

Blog artikel
Lees verder

Zijn sociale media de baas of ben jij dat?

Blog artikel
Lees verder

‘Je/jij’ of ‘u’ in de nieuwsbrief - Wat is de beste aanspreekvorm?