SmartBlog: een beetje van jezelf en een beetje van AI

Laat ChatGPT het moeilijke werk voor je doen

Naast onze kant-en-klare nieuwsartikelen wil je natuurlijk zelf ook af en toe een eigen blogartikel schrijven. In de praktijk is dat soms lastig, je bent immers adviseur, geen tekstschrijver!

Maak kennis met AI

Om jou te ondersteunen hierin hebben we een aantal slimme AI-tools ingebouwd waardoor het creëren van een eigen nieuws- of blogartikel heel eenvoudig wordt. Met een paar muisklikken ben je klaar.

Aan de slag!
SmartBlog in actie

Jouw eigen blogartikel in een handomdraai

Benieuwd hoe SmartBlog werkt? Check dan de video hiernaast en zie hoe jij in een handomdraai unieke, rechtenvrije blogartikelen maakt. Inclusief een bijpassende afbeelding!

De AI-tool maakt voor je:

 • Een compleet opgemaakt nieuws- of blogartikel in perfect Nederlands
 • Een bijpassende afbeelding die uniek én rechtenvrij is
 • Social media posts om te kopiëren en plakken (X, Facebook, Instagram en LinkedIn)
 • Titel en introductie afgestemd op het artikel
Aan de slag!
Check de video 👇🏻
 
Genereer een passende foto bij de tekst

AI Foto's: op maat gemaakt

We hebben de kracht van ChatGPT én Midjourney gecombineerd om unieke, rechtenvrije foto's te genereren bij jóuw specifieke nieuws- en blogartikel. Volledig automatisch!

En met uniek bedoelen we ook écht uniek. Jij bent de enige met deze specifieke foto. Hij is op maat gemaakt.

 • Foto's afgestemd op jouw tekst
 • Altijd 4 foto's om uit te kiezen
 • Uniek én rechtenvrij; speciaal op maat gemaakt
Aan de slag!
Check de video 👇🏻
 
Unieke posts voor jouw Socials

Deel je blogartikel ook jouw socials

Maak jij gebruik van Social Media? Elke SmartBlog bevat ook posts voor jouw Social Media kanalen. Kopieer en plak de tekst en je hebt in een handomdraai een post gemaakt.

De AI-tool maakt posts voor:

 • X (voorheen Twitter)
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
Aan de slag!
Check de video 👇🏻
 
Onze 3 beloften

Geen technisch gedoe

Als fiscaal specialist heb je geen zin aan technisch gedoe. Je hebt wel iets beters te doen. Daarom regelt ons support team alles voor je in.

Aan de slag!

Niet goed, geld terug

Als je niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld terug. No questions asked. En... we hanteren sowieso geen opzegtermijn.

Aan de slag!

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
"Het bespaart mij een hoop tijd"
S.M. (Suzanne) de Moor FFP
More Advice
    
Contaqt is veel beter dan onze vorige aanbieder!
Roger Mordan
Roger Mordang Financieel Advies
    
Werken met Contaqt levert zelfs nieuwe klanten op!
Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Veel gestelde vragen

Wil mijn klant wel nieuwsbrieven ontvangen?

Ja. Dat blijkt uit onze statistieken die we al 10 jaar verzamelen. De Contaqt nieuwsbrieven worden goed gelezen, leveren betrokken klanten op en alle kliks uit de nieuwsbrieven zorgen voor meer websitebezoekers. Het gevolg hiervan is dat je website hoger in de Google ranking komt én dat je omzet uit bestaande klanten stijgt.

Past de nieuwsbrief bij onze huisstijl?

Zeker. Zodra je met Contaqt aan de slag gaat zorgt ons supportteam ervoor dat de nieuwsbrief zoveel mogelijk aansluit bij jouw huisstijl. Ook ben jij de afzender van de nieuwsbreven. Met andere woorden: je klanten ontvangen een nieuwsbrief vanuit jouw naam en in jouw herkenbare huisstijl

Hoeveel werk kost mij dit?

Geen. We kunnen het systeem zo inrichten dat er automatisch elke 14 dagen of elke maand een nieuwsbrief naar je klanten wordt verzonden. Uiteraard heb je altijd de optie om aanpassingen te doen als je wilt. 90% van onze gebruikers gebruikt Contaqt op de automatische piloot.

Bepaal ik zelf wat er in de nieuwsbrief komt te staan?

Uiteraard! Voordat de nieuwsbrief naar je klanten wordt verzonden ontvang je eerst zelf een preview. Als je wilt kun je eenvoudig aanpassingen doen.

Kan ik zelf ook nieuwsbrieven maken?

Ja. Via het dashboard maak je eenvoudig zelf nieuwsbrieven. Zo kun je snel alle klanten op de hoogte brengen van een speciale aanbieding, actie of iets anders.

Wat levert het mij op?

Het levert je sowieso een betere zichtbaarheid op. Jouw bedrijf verschijnt weer even op het netvlies van je klant. Hierdoor vergroot je de kans dat ze als eerste aan jou denken als ze iets nodig hebben. Daarnaast levert het voor je website een hogere Google ranking op. Elke klik vanuit de nieuwsbrief wordt namelijk door Google geregistreerd en beloond met een hogere ranking.

Kan ik een demo zien?

Wil je graag zien wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Plan direct een online demo in met iemand uit ons support team. Tijdens de demo zullen wij je alle mogelijkheden laten zien en al je vragen beantwoorden.

Heb je nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op.

Transparante tarieven

Contaqt nieuwsbrief abonnement

Niet goed = geld terug! Als je niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld van de afgelopen maand terug. No questions asked. En... we hanteren sowieso geen opzegtermijn.

Inclusief 15 AI-credits per maand

Ontdek de kracht van AI en maak je eigen nieuws- of blogartikel in een handomdraai. Meer credits nodig? Check dan dit artikel.

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven niet in lang-lopende contracten. Je kunt Contaqt maandelijks opzeggen zodat je onze dienst veilig kunt uitproberen.

1.250 contacten inbegrepen

De eerste 1.250 contacten zijn bij je abonnement inbegrepen. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.

Per maand
Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.
Bedrag exclusief btw.
€59
Inclusief:
Artikelen voor je website
Zapier koppeling
Maandelijkse nieuwsbrief
Zelf nieuwsbrieven maken
FixFin koppeling
1.250 contact inbegrepen
Elements koppeling
Contaqt support team
RealWorks plugin
Probeer Contaqt nu tijdelijk voor 1 euro
Lees verder

Waarom je mailinglijst je meest waardevolle bezit is

Lees verder

Klantenbehoud: je meest onderschatte winstmaker

Lees verder

De harde cijfers: Waarom e-mailmarketing wint van social media