Contaqt levert #meeromzet en #meerblijeklanten

Veel adviseurs hebben hun handen vol aan het adviseren van klanten en de verplichte administratieve rompslomp die daar bij komt kijken. Hierdoor is er onvoldoende tijd over om een goede nazorg te verlenen. Dit levert ontevreden klanten op.

Onze software helpt adviseurs hun nazorg goed te regelen zonder dat het ze extra tijd kost. De kant-en-klare oplossingen zijn binnen 1 werkdag voor ieder advieskantoor inzetbaar.

Als de nazorg goed geregeld is dan levert dit #meeromzet en #meerblijeklanten op.

Herkenbaar? Dan ben jij onze ideale klant en word je gegarandeerd blij van onze software. Die creëert namelijk extra tijd.

Je krijgt een vaste marketingspecialist die je volledig van A tot Z op weg helpt. En heb je vragen? Dan staat diezelfde specialist tot jouw beschikking om je vraag te beantwoorden.

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van onze software. Benieuwd wat ze hiervan vinden? Lees dan hier hoe blij ze zijn.

Wij zijn heel enthousiast over Contaqt!

"We zijn al een paar jaar enthousiast over de producten van Contaqt. Ze leveren doorlopend goede content voor onze website met prikkelende, duidelijke nieuwsartikelen die we ook op eenvoudige wijze in een nieuwsbrief kunnen verwerken. Het geeft ons kantoor een professionele uitstraling en helpt ook met de zorgplicht inzake nazorg."

Susan van der Graaf
De HypotheekAcademie

Onze software helpt jou -als financieel adviseur- om je te focussen op wat je het leukste vindt: adviseren!

"Het bespaart mij een hoop tijd"

"Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Naast dat er inhoudelijk artikelen geleverd worden is het ook makkelijk om eigen artikelen of blogs te plaatsen. Als er een keer iets niet duidelijk is word ik altijd snel geholpen. Het bespaart mij een hoop tijd en deze tijd kan ik nu goed gebruiken om mijn cliënten te helpen met hun financiële vraagstukken bij emotionele life events. Contaqt is een belangrijk onderdeel geworden in mijn bedrijfsvoering."

S.M. (Suzanne) de Moor FFP
CFP ® RFEA
More Advice

Uniek omdat...

We geloven niet in marktonderzoek. We luisteren liever naar de feedback van onze klanten. Zij werken namelijk dagelijks met onze software en weten dus precies hoe het geoptimaliseerd kan worden.

We werken met een klein team en hebben eigen programmeurs in huis. Dat werkt erg prettig omdat we op deze manier heel snel kunnen schakelen. We voegen dan ook aan de lopende band nieuwe functionaliteit toe. We zijn continu in beweging.

"Heel herkenbaar"

"Doordat ik ruim 15 jaar in de financiële branche heb gewerkt ken ik de branche door en door. Ik zag dat er een grote behoefte was aan software die gemakkelijk te begrijpen was. Dat is gelukt! Met Contaqt kunnen we financieel adviseurs van A tot Z helpen bij hun online marketing activiteiten."

Mischa Diender
Oprichter Contaqt & marketing specialist
Transparante tarieven

Contaqt nieuwsbrief abonnement

Niet goed = geld terug! Als je niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld van de afgelopen maand terug. No questions asked. En... we hanteren sowieso geen opzegtermijn.

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven niet in lang-lopende contracten. Je kunt Contaqt maandelijks opzeggen zodat je onze dienst veilig kunt uitproberen.

1.250 contacten inbegrepen

De eerste 1.250 contacten zijn bij je abonnement inbegrepen. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.

Per maand
Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.
Bedrag exclusief btw.
€59
Inclusief:
Artikelen voor je website
Zapier koppeling
Maandelijkse nieuwsbrief
Zelf nieuwsbrieven maken
FixFin koppeling
1.250 contact inbegrepen
Elements koppeling
Contaqt support team
RealWorks plugin
Probeer Contaqt nu tijdelijk voor 1 euro
Blog artikel
Lees verder

Maak jouw nieuwsbrief onweerstaanbaar met deze tips!

Blog artikel
Lees verder

Zijn sociale media de baas of ben jij dat?

Blog artikel
Lees verder

‘Je/jij’ of ‘u’ in de nieuwsbrief - Wat is de beste aanspreekvorm?