Contaqt levert #meeromzet en #meerblijeklanten

Veel adviseurs hebben hun handen vol aan het adviseren van klanten en de verplichte administratieve rompslomp die daar bij komt kijken. Hierdoor is er onvoldoende tijd over om een goede nazorg te verlenen. Dit levert ontevreden klanten op.

Onze software helpt adviseurs hun nazorg goed te regelen zonder dat het ze extra tijd kost. De kant-en-klare oplossingen zijn binnen 1 werkdag voor ieder advieskantoor inzetbaar.

Als de nazorg goed geregeld is dan levert dit #meeromzet en #meerblijeklanten op.

Herkenbaar? Dan ben jij onze ideale klant en word je gegarandeerd blij van onze software. Die creëert namelijk extra tijd.

Je krijgt een vaste marketingspecialist die je volledig van A tot Z op weg helpt. En heb je vragen? Dan staat diezelfde specialist tot jouw beschikking om je vraag te beantwoorden.

"Heel herkenbaar"

"Doordat ik ruim 15 jaar in de financiële branche heb gewerkt ken ik de branche door en door. Ik zag dat er een grote behoefte was aan software die gemakkelijk te begrijpen was. Dat is gelukt! Met Contaqt kunnen we financieel adviseurs van A tot Z helpen bij hun online marketing activiteiten."

Mischa Diender
Oprichter Contaqt & marketing specialist

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van onze software. Benieuwd wat ze hiervan vinden? Lees dan hier hoe blij ze zijn.

"Perfect voor zorgplicht"

"Het meest unieke nieuwsplatform & marketingsoftware momenteel op de markt verkrijgbaar. #actueel #transparant #volautmatisch #klantvriendelijk #zorgplicht #newbusiness."

Mark van Dijk
Holland Verzekerd

Onze software helpt jou -als financieel adviseur- om je te focussen op wat je het leukste vindt: adviseren!

Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde.

"Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Tussentijdse wijzigingen bij een klant kunnen enorme gevolgen hebben voor bestaande producten. Denk daarbij aan klanten die voor zichzelf beginnen, een gezinsuitbreiding, een verbouwing of plannen om te gaan verhuizen. Om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij onze relaties hebben wij de nazorgscan ingezet. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde. Veel relaties geven wijzigen door. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd. Wij zijn super blij met deze nieuwe dienst."

Leen Winter
De nazorgscan is een daverend succes. Klanten zijn erg tevreden
Winter Financiële Diensten

Uniek omdat...

We geloven niet in marktonderzoek. We luisteren liever naar de feedback van onze klanten. Zij werken namelijk dagelijks met onze software en weten dus precies hoe het geoptimaliseerd kan worden.

We werken met een klein team en hebben eigen programmeurs in huis. Dat werkt erg prettig omdat we op deze manier heel snel kunnen schakelen. We voegen dan ook aan de lopende band nieuwe functionaliteit toe. We zijn continu in beweging.

Ben je benieuwd of wij ook bij jou passen? Laten we dan eens brainstormen. Klik hier voor een gratis strategiesessie.

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Blog artikel

6 inspirerende tips voor top content

Lees verder
Blog artikel

Een expert status - Hoe bereik je dat? 

Lees verder
Blog artikel

Focus op je e-maillijst

Lees verder