Contaqt levert automatische nieuwsbrieven voor jouw bedrijf

Veel adviseurs hebben hun handen vol aan het adviseren van klanten en de verplichte administratieve rompslomp die daar bij komt kijken. Hierdoor is er onvoldoende tijd over om een goede nazorg te verlenen. Dit levert ontevreden klanten op.

Onze software helpt adviseurs hun nazorg goed te regelen zonder dat het ze extra tijd kost. De kant-en-klare oplossingen zijn binnen 1 werkdag voor ieder advieskantoor inzetbaar.

Als de nazorg goed geregeld is dan levert dit #meeromzet en #meerblijeklanten op.

Herkenbaar? Dan ben jij onze ideale klant en word je gegarandeerd blij van onze software. Die creƫert namelijk extra tijd.

Je krijgt een vaste marketingspecialist die je volledig van A tot Z op weg helpt. En heb je vragen? Dan staat diezelfde specialist tot jouw beschikking om je vraag te beantwoorden.

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van onze software. Benieuwd wat ze hiervan vinden? Lees dan hier hoe blij ze zijn.

Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.

"Mijn ervaring met Contaqt is zeer positief, via Contaqt ben ik in staat zonder veel inspanning een overzichtelijke nieuwsbrief te sturen naar een geselecteerd aantal klanten. Contaqt heeft veel marketingtools, zeer positief is de persoonlijke benadering, ze nemen de tijd om samen met de gebruiker de mogelijkheden van Contaqt door te nemen en uit te leggen."

Peter van Haaften
Van Haaften Advies

Onze software helpt jou -als financieel adviseur- om je te focussen op wat je het leukste vindt: adviseren!

Cliƫnten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde.

"Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Tussentijdse wijzigingen bij een klant kunnen enorme gevolgen hebben voor bestaande producten. Denk daarbij aan klanten die voor zichzelf beginnen, een gezinsuitbreiding, een verbouwing of plannen om te gaan verhuizen. Om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij onze relaties hebben wij de nazorgscan ingezet. Dit met succes. Cliƫnten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde. Veel relaties geven wijzigen door. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd. Wij zijn super blij met deze nieuwe dienst."

Leen Winter
De nazorgscan is een daverend succes. Klanten zijn erg tevreden
Winter Financiƫle Diensten

Uniek omdat...

We geloven niet in marktonderzoek. We luisteren liever naar de feedback van onze klanten. Zij werken namelijk dagelijks met onze software en weten dus precies hoe het geoptimaliseerd kan worden.

We werken met een klein team en hebben eigen programmeurs in huis. Dat werkt erg prettig omdat we op deze manier heel snel kunnen schakelen. We voegen dan ook aan de lopende band nieuwe functionaliteit toe. We zijn continu in beweging.

"Heel herkenbaar"

"Doordat ik ruim 15 jaar in de financiƫle branche heb gewerkt ken ik de branche door en door. Ik zag dat er een grote behoefte was aan software die gemakkelijk te begrijpen was. Dat is gelukt! Met Contaqt kunnen we financieel adviseurs van A tot Z helpen bij hun online marketing activiteiten."

Mischa Diender
Oprichter Contaqt & marketing specialist
Transparante tarieven

Contaqt nieuwsbrief abonnement

Niet goed = geld terug! Als je niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld van de afgelopen maand terug. No questions asked. En... we hanteren sowieso geen opzegtermijn.

Inclusief 15 AI-credits per maand

Ontdek de kracht van AI en maak je eigen nieuws- of blogartikel in een handomdraai. Meer credits nodig? Check dan dit artikel.

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven niet in lang-lopende contracten. Je kunt Contaqt maandelijks opzeggen zodat je onze dienst veilig kunt uitproberen.

1.250 contacten inbegrepen

De eerste 1.250 contacten zijn bij je abonnement inbegrepen. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.

Per maand
Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd.
Bedrag exclusief btw.
ā‚¬59
Inclusief:
Artikelen voor je website
Zapier koppeling
Maandelijkse nieuwsbrief
Zelf nieuwsbrieven maken
FixFin koppeling
1.250 contact inbegrepen
Elements koppeling
Contaqt support team
RealWorks plugin
Probeer Contaqt nu tijdelijk voor 1 euro
Lees verder

Waarom je mailinglijst je meest waardevolle bezit is

Lees verder

Klantenbehoud: je meest onderschatte winstmaker

Lees verder

De harde cijfers: Waarom e-mailmarketing wint van social media