Zo schrijf je een pakkende ‘over ons’ pagina

Is jouw ‘over ons’ pagina pakkend en uitnodigend? Met deze tips helpen wij je op weg.

Ontdek de superkracht van nieuwsbrieven!

Benieuwd waarom je beter kunt investeren in je mailinglijst dan in social media? Je leest het in dit gratis ebook!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zo schrijf je een pakkende ‘over ons’ pagina

Is jouw ‘over ons’ pagina pakkend en uitnodigend? Met deze tips helpen wij je op weg.

‘Over ons’

De over ons pagina is een belangrijke pagina op je site. Het laat niet alleen zien wie je bent, maar je krijgt ook inzicht in (potentiële) klanten die interesse tonen naar je bedrijf. Zodra bezoekers klikken op de ‘over ons’ link, is het tijd om de verbinding op te zoeken.

Bekijk het vanuit de klant

Je wilt graag vertellen waar je voor staat en wat jouw sterke kanten zijn, maar je wilt niet opscheppen of afschrikken. Probeer je in de bezoeker te verplaatsen en neem ze mee in jouw verhaal. Hierin kun je citaten van aanbevelingen van klanten meenemen en ze op die manier jouw bedrijf laten zien door de ogen van de klant.

Een persoonlijke toon

Maak het informeel. Je denkt misschien zakelijk met klanten om te moeten gaan, maar in deze situatie zorgt een informele toon voor meer verbinding. Beschrijf dus niet op een saaie manier de missie en visie van het bedrijf, maar ga voor persoonlijkheid. Gebruik de juiste woorden en toon je medewerkers als echte mensen. Met een goede foto van het team kun je een persoonlijke draai geven aan je bedrijf.

Call To Action

Als de bezoeker op de hoogte is, wil je natuurlijk graag dat het uitloopt op een klant. Met minimaal één duidelijke Call To Action button kun je van die bezoeker een klant maken. Met een klik op de knop zijn ze dan lid van de nieuwsbrief, op je socials of waar je ze hebben wil. Een mooie kans op extra klanten dus!

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Snelle en goede service van Contaqt. Daarnaast blijkt de nazorgscan een succes te zijn.
Kees Toebak
Kees Toebak Assurantiën B.V.
    
We merken een goede response door de diverse acties die opgestart worden vanuit de module.
Gabri Hessels
Noventas Verzekeringen
    
Een mooie aanvulling op mijn online dienstverlening!
Maarten Prins
VZP Bedrijven B.V. en DoeHetZelfAOV.nl

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Lees verder

Waarom je mailinglijst je meest waardevolle bezit is

Lees verder

Klantenbehoud: je meest onderschatte winstmaker

Lees verder

De harde cijfers: Waarom e-mailmarketing wint van social media