Zo schrijf je een pakkende ‘over ons’ pagina

Is jouw ‘over ons’ pagina pakkend en uitnodigend? Met deze tips helpen wij je op weg.

Zo schrijf je een pakkende ‘over ons’ pagina

Is jouw ‘over ons’ pagina pakkend en uitnodigend? Met deze tips helpen wij je op weg.

‘Over ons’

De over ons pagina is een belangrijke pagina op je site. Het laat niet alleen zien wie je bent, maar je krijgt ook inzicht in (potentiële) klanten die interesse tonen naar je bedrijf. Zodra bezoekers klikken op de ‘over ons’ link, is het tijd om de verbinding op te zoeken.

Bekijk het vanuit de klant

Je wilt graag vertellen waar je voor staat en wat jouw sterke kanten zijn, maar je wilt niet opscheppen of afschrikken. Probeer je in de bezoeker te verplaatsen en neem ze mee in jouw verhaal. Hierin kun je citaten van aanbevelingen van klanten meenemen en ze op die manier jouw bedrijf laten zien door de ogen van de klant.

Een persoonlijke toon

Maak het informeel. Je denkt misschien zakelijk met klanten om te moeten gaan, maar in deze situatie zorgt een informele toon voor meer verbinding. Beschrijf dus niet op een saaie manier de missie en visie van het bedrijf, maar ga voor persoonlijkheid. Gebruik de juiste woorden en toon je medewerkers als echte mensen. Met een goede foto van het team kun je een persoonlijke draai geven aan je bedrijf.

Call To Action

Als de bezoeker op de hoogte is, wil je natuurlijk graag dat het uitloopt op een klant. Met minimaal één duidelijke Call To Action button kun je van die bezoeker een klant maken. Met een klik op de knop zijn ze dan lid van de nieuwsbrief, op je socials of waar je ze hebben wil. Een mooie kans op extra klanten dus!

Ontdek de superkracht van nieuwsbrieven!

Download dit gratis Ebook en ontdek de superkracht van nieuwsbrieven

Stel je eens voor dat je een superkracht bezit waarmee je direct toegang hebt tot de aandacht en gedachten van je klanten. Een kracht waarmee je hun vertrouwen kan winnen, expertise tonen en sterke banden kan smeden. Nou, die superkracht bestaat en het heet e-mail! Lees er alles over in dit gratis ebook.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!
Johan van Houwelingen
Van Houwelingen financiële diensten
    
"Het bespaart mij een hoop tijd"
S.M. (Suzanne) de Moor FFP
More Advice
    
We merken een goede response door de diverse acties die opgestart worden vanuit de module.
Gabri Hessels
Noventas Verzekeringen

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Blog artikel
Lees verder

Maak jouw nieuwsbrief onweerstaanbaar met deze tips!

Blog artikel
Lees verder

Zijn sociale media de baas of ben jij dat?

Blog artikel
Lees verder

‘Je/jij’ of ‘u’ in de nieuwsbrief - Wat is de beste aanspreekvorm?