Zo zorg je ervoor dat je nieuwsbrief correct afgeleverd wordt - 4 tips 1: Reputatie e-mailserver Of jouw e-mail een kans maakt om doorgelaten te worden, hangt onder andere af van de reputatie van de verzendserver. Ieder IP adres heeft een bepaalde verzendreputatie. Die verzendreputatie bouw je zelf niet eenvoudig op en wordt meestal gedaan door professionele verzenders (zoals die van Contaqt). Wij monitoren en optimaliseren dagelijks jouw verzendreputatie en sturen bij waar dat nodig is. Hier merk jij niets van. 2: Verzend domein De tweede variabele die van invloed kan zijn op jouw deliverability is het gebruik van je eigen verzenddomein. Dit is de reputatie van het domein waarmee jij e-mails verstuurt, vaak ‘@bedrijfsnaam.nl’. De interactie tussen de afzender en ontvanger bepaalt of de nieuwe e-mail als relevant wordt beschouwd, en dus doorgelaten wordt. In onze software heb je de mogelijkheid om je eigen domein te koppelen. Dit is een eenmalige actie. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. 3: Database Intelligente systemen monitoren nauwlettend of jouw e-mail de moeite waard is om afgeleverd te worden. Dit wordt voornamelijk gebaseerd op ervaringen van andere gebruikers. Als je e-mails goed geopend worden, dan is de betrokkenheid van de mensen in jouw database hoog. 4: Spamfilters Spamfilters kunnen ervoor zorgen dat de e-mail niet afgeleverd wordt. Een onderwerpregel met alleen maar HOOFDLETTERS kan bijvoorbeeld eenvoudig in de spamfolder terecht komen. Een goede tekst / beeldverhouding (1 : 1) is noodzakelijk om niet in de spam te belanden. Maak afbeeldingen in jouw e-mails niet groter dan noodzakelijk.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!
Johan van Houwelingen
Van Houwelingen financiële diensten
    
Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde.
Leen Winter
Winter Financiële Diensten
    
Als financieel adviseur ben je druk met allerlei zaken. Ik houd nu meer tijd over voor advieswerk
Koos Tichelaar
HypotheekInfoPunt Tichelaar

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.