Heb jij het knopje 'Flows' al ontdekt in het dashboard? Een Flow is een serie van mini-acties. Ik zal je een voorbeeld geven.⠀ ⠀ Actie 1: iemand vult zijn mailadres in op je website [de Flow wordt gestart]⠀ Actie 2: er wordt een ebook naar de klant verzonden⠀ Actie 3: jij krijgt een notificatie in je mailbox⠀ Actie 4: de klant krijgt een label 'ebook'⠀ Actie 5: 4 dagen wacthen⠀ Actie 6: email met extra tips wordt verzonden⠀ Actie 7: 3 dagen wachten⠀ Actie 8: email met verzoek om afspraak wordt verzonden⠀ ⠀ Als deze acties gebeuren volledig automatisch als ze eenmaal zijn ingesteld. Of jij nu op kantoor bent of niet, je hoeft verder niets meer te doen.⠀ ⠀ Op deze manier kun je je agenda dus op een automatische manier vullen met afspraken. Uiteraard zullen niet alle potentiële klanten een afspraak met je willen maar stel dat 5% dit wel wil dan heb je toch mooi 5 nieuwe afspraken gescoord uit elke 100 gestarte Flows.⠀ ⠀ Pro tip: is jouw Flow succesvol? Levert het een consitente klantenstroom op? Dan kun je overwegen om de eerste actie te gaan promoten (betaalde advertentie) op Google. Ja, dat kost je geld maar je weet vantevoren ook -bijna- zeker wat het je op gaat leveren. Een kwestie van een rekensom maken dus.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Snelle en goede service van Contaqt. Daarnaast blijkt de nazorgscan een succes te zijn.
Kees Toebak
Kees Toebak Assurantiën B.V.
    
"Het bespaart mij een hoop tijd"
S.M. (Suzanne) de Moor FFP
More Advice
    
Wij hebben destijds voor Contaqt gekozen omdat wij onze klanten graag via nieuwsbrieven wilde bereiken en dat ook wilde monitoren.
Shirani Arnken
Berkenrode Assurantiën

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.