Het Pareto-principe (in de volksmond ook wel de 80-20-regel genoemd) stelt dat 80% van de uitkomsten worden veroorzaakt door 20% van de oorzaken.⠀ ⠀ Het verhaal gaat dat Pareto zijn 80/20-regel ontdekte in zijn tuin: Hij kwam erachter dat 20% van zijn erwtenplanten voor 80% van de oogst zorgden. Pareto stelde vast dat die 80/20-regel niet alleen voor zijn erwten gold, maar voor zo'n beetje alles in het leven. ⠀ ⠀ Zo is het ook van toepassing op het versturen van nieuwsbrieven versus commerciële mailings.⠀ ⠀ Natuurlijk wil je graag je nieuwe product of dienst onder de aandacht brengen. En inderdaad, daar kun je email marketing software (zoals Contaqt) goed voor inzetten. Met een druk op de knop bereik je ineens al je klanten of een selectie hiervan.⠀ ⠀ Maar wees hier wel voorzichtig mee. Zorg ervoor dat er een goede balans is tussen informatieve nieuwsbrieven én promotionele mailings. Als je hier ook de Pareto verhouding op los laat, dan breng je hier een mooie verdeling in aan. Doe je dat niet dan zul je merken dat je klanten je nieuwsbrieven minder vaak zullen openen. Ze hebben feilloos in de gaten of je iets komt 'brengen' (informatie) of iets komt 'halen' (euro's).⠀ ⠀ Concreet: verstuur eerst 4 informatieve nieuwsbrieven voordat je een commerciële mailing verstuurt.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
"Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie"
Milko Perdijk
Perdijk Advies
    
Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Dit bespaart mij veel tijd.
Wouter Geerlig
Geerlig Financieel Advies
    
Alle nieuwsbrieven zijn kant-en-klaar. Ideaal!
Ricardo Piga
Unico Finance

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.