Gekke vraag misschien… maar wat is eigenlijk het doel van jouw website? ⠀ ⠀ Grote kans dat je hier nog nooit over nagedacht hebt. Je hebt een website omdat een bedrijf nu eenmaal een website moet hebben. Toch?⠀ ⠀ En uiteraard is er op jouw website vanalles te vinden over jouw dienstverlening en een uitgebreid verhaal hoe jij je bedrijf bent begonnen. ⠀ ⠀ Prima allemaal. Maar niet effectief.⠀ ⠀ Wetenschappelijk onderzoek naar de tijd die bezoekers op een website doorbrengen heeft uitgewezen dat bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op de site blijven of niet. En als ze alleen maar saaie tekst kunnen lezen dan is de kans niet heel groot dat ze op jouw site blijven hangen. En dat is een gemiste kans.⠀ ⠀ Dus... denk eens na over het doel van je website. Wat wil je eigenlijk bereiken met je website? Wil je meer leads? Zorg er dan voor dat je website een leadmagneet wordt en dat je weet wie de bezoeker is. ⠀ ⠀ Dat doe je door zijn mailadres en naam te vragen. Die krijg je natuurlijk niet zomaar. Die moet je ruilen voor iets waardevols voor de websitebezoeker. Dat kan bijvoorbeeld een online ebook zijn, of een video, of een cursus. Enzovoort.⠀ ⠀ Als je je doel helder hebt dan kun je gaan bouwen aan je website. Zorg ervoor dat op elke pagina deze 'call to action' te vinden is zodat je de websitebezoeker aan de hand meeneemt richting jouw doel.⠀ ⠀ Zodra hij zijn mailadres heeft achter gelaten dan kun je hem in de toekomst waardevolle informatie blijven toesturen. Op die manier leert hij je bedrijf kennen en kun je laten zien dat jij een expert bent op jouw vakgebied. Hierdoor neemt het vertrouwen toe en is de kans groot dat hij je weet te vinden als hij een dienst of product nodig heeft.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!
Johan van Houwelingen
Van Houwelingen financiële diensten
    
Een mooie aanvulling op mijn online dienstverlening!
Maarten Prins
VZP Bedrijven B.V. en DoeHetZelfAOV.nl
    
We merken een goede response door de diverse acties die opgestart worden vanuit de module.
Gabri Hessels
Noventas Verzekeringen

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.