Komt je omzet alleen vanuit nieuwe klanten?⠀ ⠀ Oeff… dat is een gevaarlijk businessmodel. Je bent continue op zoek naar nieuwe klanten. Dat kan elk moment opdrogen dus dat levert stress op.⠀ ⠀ Je bestaande klanten vertrouwen je al. Maak gebruik van deze voorsprong.⠀ ⠀ Het leven van je klanten is continue in beweging. Een jong stel krijgt bijvoorbeeld op een gegeven moment een kind. Of ze willen hun woning gaan uitbouwen. Dat zijn allemaal commerciële kansen voor jou als financieel adviseur.⠀ ⠀ Jouw bestaande klanten zijn dus een potentiële goudmijn. Het enige dat jij hoeft te doen is af en toe een gerichte marketingcampagne los te laten op je bestaande klanten.⠀ ⠀ Wij begrijpen dat het lastig en tijdrovend is om zélf zo'n marketingactie te bedenken en uit te voeren. Je bent immers al druk genoeg met het adviseren van klanten.⠀ ⠀ Ons marketingteam heeft daarom 13 kant-en-klare marketingcampagnes voor je gemaakt. Van Hypotheekcheck tot Financiële Foto. Die kun je op elk moment inzetten.⠀ ⠀ Je kunt deze campagnes inzetten via een e-mail campagne, jouw website en/of Social Media. Volledig kant-en-klaar.⠀ ⠀ Wil je hier meer over weten? Check dan onze website.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Contaqt helpt enorm bij het leveren van wettelijke nazorg
René Wassink
Consulting
    
Een mooie aanvulling op mijn online dienstverlening!
Maarten Prins
VZP Bedrijven B.V. en DoeHetZelfAOV.nl
    
Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.
Peter van Haaften
Van Haaften Advies

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.