De voordelen van een goede welkomstmail Een welkomstmail is meestal de eerste indruk die een (potentiële) klant van je krijgt. Het is dus belangrijk dat die goed is. Maar hoe maak je nou een goede welkomstmail? Waarom een welkomstmail? Zodra iemand zich inschrijft voor jouw mailinglijst heb je de mogelijkheid om een eerste welkomstmail als bedankje te sturen. Wist je dat zo’n welkomstmail de best gelezen e-mail is die je ooit verstuurt naar je leads of klanten? Volgens een van ’s werelds populairste marketingplatformen, zijn welkomstmails met een openingspercentage van 50%, maar liefst 86% succesvoller dan alle andere e-mailings. Maak het persoonlijk Je kunt van je welkomstmail een mooi contactmoment maken. Gebruik je fantasie en wees creatief. Vertel de ontvanger meteen in je eerste mail wat voor moois hem of haar te wachten staat. Krijgt hij bijvoorbeeld iedere week een handige tip? Of één keer in de maand een nieuwsbrief tjokvol waardevolle informatie? Maak direct duidelijk hoeveel toegevoegde waarde jouw mailings hebben. Afzender en onderwerpregel Of de ontvanger de mail daadwerkelijk gaat openen hangt in eerst instantie af van de onderwerpregel en naam van de afzender. Schrijf een pakkende onderwerpregel en voeg eventueel enkele symbolen toe om op te vallen. Ook de naam van de afzender moet aansluiten op de inhoud van de mail. Ga dus niet voor een nietszeggende naam, als je een persoonlijke welkomstmail hebt opgesteld.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Als financieel adviseur ben je druk met allerlei zaken. Ik houd nu meer tijd over voor advieswerk
Koos Tichelaar
HypotheekInfoPunt Tichelaar
    
Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.
Peter van Haaften
Van Haaften Advies
    
Wij zijn heel enthousiast over Contaqt!
Susan van der Graaf
De HypotheekAcademie

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.