Wanneer kun je de Nazorgscan 'Overlijdensrisico' inzetten?⠀ ⠀ Zoals je wellicht weet zijn de premies van een overlijdensrisicoverzekering de laatste jaren gedaald. Er is dus een grote kans dat er binnen jouw klantenbestand klanten zijn met een overlijdensrisicoverzekering die zouden kunnen besparen op de premie.⠀ ⠀ Maar hoe weet je nu welke klanten dit zijn?⠀ ⠀ Misschien heb jij jouw klantenbestand perfect op orde en weet je exact per klant welke verzekeringen hij heeft afgesloten en hoeveel premie hij hiervoor betaalt. Dan weet je ook welke klanten in aanmerking komen voor een nieuwe premieberekening.⠀ ⠀ Wij merken echter dat de praktijk anders is. ⠀ ⠀ Veel van jouw collega adviseurs hebben niet goed in beeld wie welke verzekering tegen welke voorwaarden heeft afgesloten. Of welke ORV's er eventueel bij andere intermediairs zijn afgesloten. Speciaal voor deze adviseurs hebben wij de Nazorgscan 'Overlijdensrisico' gemaakt.⠀ ⠀ Je kunt deze scan namelijk veilig naar alle klanten sturen. Met een aantal algemene vragen filter je de meest interessante casussen eruit. Dit zijn bijvoorbeeld klanten waarvan de verzekering al heel lang loopt. Of klanten die inmiddels gestopt zijn met roken.⠀ ⠀ Vervolgens biedt de scan aan om de huidige ORV qua premie te vergelijken met de huidige aanbieders. Uiteraard bepaal je zelf of je dit gratis doet of dat je hiervoor een tarief rekent. Dit kun je in de scan instellen.
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Werken met Contaqt levert zelfs nieuwe klanten op!
Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning
    
Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Dit bespaart mij veel tijd.
Wouter Geerlig
Geerlig Financieel Advies
    
Ik werk al jaren met Contaqt en ben er erg blij met de heldere nieuwsbrieven die worden gemaakt voor mijn klanten!
Johan van Houwelingen
Van Houwelingen financiële diensten

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.