Geen inspiratie voor je volgende onderwerpregel van je nieuwsbrief? 5 quicktips om je op weg te helpen:⠀ ⠀ ➡️ 1) noem je nieuwsbrief geen 'nieuwsbrief'⠀ ⠀ Dit is echt een no-go. Een onderwerp zoals 'Nieuwsbrief juli 2021' nodigt niet echt uit om op te klikken. Gebruik liever 'Hypotheekrente bereikt nieuw diepterecord'⠀ ⠀ ➡️ 2) Stel een vraag⠀ ⠀ Een vraag maakt mensen nieuwsgierig. Stel daarom een vraag zoals 'Weet jij welke verzekeringen verplicht zijn?'⠀ ⠀ ➡️ 3) Hoe vraag⠀ ⠀ Dit is een variant op de vorige tip. Bij een 'hoe' vraag verwacht de lezer iets te leren. Bijvoorbeeld 'Hoe bespaar je 90 euro per maand'⠀ ⠀ ➡️ 4) Aankondiging⠀ ⠀ Als je iets nieuws aankondigt en je gebruikt woorden als “nieuw, update of introduceert” dan gaan lezers er vanuit dat de informatie nieuw is. Bijvoorbeeld: 'Nieuw: een hypotheek speciaal voor gepensioneerden'.⠀ ⠀ ➡️ 5) Nieuwsgierigheid⠀ ⠀ Mensen zijn altijd nieuwsgierig, maak hier dan ook slim gebruik van. Bijvoorbeeld: 'Deze 5 zaken wist jij nog niet over jouw pensioen'
Bekijk op Instagram
Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis

Wat kost het?

Geen opzegtermijn. Geen verplichtingen.

€ 59/maand

Nieuwsbrief module

Hier vind je meer informatie

Blijf continue in beeld bij je klanten.

Maandelijke nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 49/maand

Marketing module

Hier vind je meer informatie

Zet marketingcampagnes in voor meer omzet.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

€ 39/maand

Nazorgscan module

Hier vind je meer informatie

Verbeter je nazorg met deze kant-en-klare scans.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsartikelen website
Social Media posts
13 marketing campagnes
14 Nazorg scans
Demo

Goed te weten: deze maandbedragen zijn exclusief BTW en gelden voor maximaal 1.250 klanten. Heb je meer klanten? Check dan deze prijsstaffel.
Daarnaast betaal je éénmalig € 195- opstartkosten voor het inrichten van jouw account in jouw huisstijl + uitleg en ondersteuning.

Dagelijks maken ruim 400 bedrijven gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Alle nieuwsbrieven zijn kant-en-klaar. Ideaal!
Ricardo Piga
Unico Finance
    
Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.
Peter van Haaften
Van Haaften Advies
    
Wij zijn heel enthousiast over Contaqt!
Susan van der Graaf
De HypotheekAcademie

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.