Besteed aandacht aan je bestaande klanten

Je alleen focussen op nieuwe klanten, is dat wel zo handig? Bestaande klanten verdienen meer aandacht dan je denkt.

Besteed aandacht aan je bestaande klanten

Je alleen focussen op nieuwe klanten, is dat wel zo handig? Bestaande klanten verdienen meer aandacht dan je denkt.

Heb je een lege agenda?

Een stijgende hypotheekrente, minder woningen in de verkoop en vooral minder hypotheken die afgesloten worden. Kortom: een lege agenda voor veel bedrijven. De tijd die je in nieuwe klanten steekt, gaat af van het contact wat je met bestaande klanten kan hebben. En uit het oog, is uit het hart. Tijd voor actie dus! Focus NU op je bestaande klanten.

Nieuwsbrieven sturen

Om een betere band te krijgen met je bestaande klanten zul je eerst weer op hun netvlies moeten komen. Een digitale nieuwsbrief versturen is een effectieve, eenvoudige en goedkope manier om contact te onderhouden met je klant. Je kunt het inzetten om jouw klant te informeren over een bepaald onderwerp of thema. Ook al heeft je klant de nieuwsbrief niet helemaal gelezen, dan is de verzending toch waardevol geweest. Je bent namelijk weer even in zijn mailbox verschenen en hij heeft je naam gezien. Als je dit maandelijks doet dan kom je elke maand weer even in beeld bij je klant.

Nazorgscan

Nieuwsbrieven zet je voornamelijk informatief in. Daarnaast kun je de relatie verdiepen door je pro-actief op te stellen en te informeren bij je klant of er belangrijke wijzigingen zijn geweest in de financiële of persoonlijke situatie van je klant. Deze wijzigingen kunnen aanleiding zijn om het eerder gegeven advies te herzien en dat levert weer een afspraak in je agenda op. Met onze nazorgscan kun je dit proces volledig automatiseren.

Met al deze geautomatiseerde contactmomenten kom je continue in beeld bij je bestaande klanten en zul je daar voorlopig ook zichtbaar blijven. Dat vergroot de kans dat ze loyaal blijven en zorgen in het beste geval voor nieuwe klanten doordat ze jouw pro-actieve houding waarderen en hun ervaring delen met anderen. Een win-win situatie dus.

 

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Dit bespaart mij veel tijd.
Wouter Geerlig
Geerlig Financieel Advies
    
Als financieel adviseur ben je druk met allerlei zaken. Ik houd nu meer tijd over voor advieswerk
Koos Tichelaar
HypotheekInfoPunt Tichelaar
    
"Een goede aanvulling binnen onze communicatiestrategie"
Milko Perdijk
Perdijk Advies

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis
Blog artikel

Ontdek de kracht van trouwe klanten: Tips om de relatie te versterken

Lees verder
Blog artikel

Waarom je nooit meer een 'no-reply' mailadres moet gebruiken voor je nieuwsbrief

Lees verder
Blog artikel

Bloggen - 4 redenen waarom je website een blog moet hebben

Lees verder