Weet jij wie er over je praat?

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat er over jouw bedrijf geschreven wordt. Hier is een handige service voor!

Weet jij wie er over je praat? Jouw klanten? jouw concurrenten? of weet je het niet?

Met de komst van het internet wordt het voor jouw klanten steeds eenvoudiger om hun mening te plaatsen op beoordelingswebsites, blogs enzovoort.

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat er over jouw bedrijf geschreven wordt. Vooral bij negatieve berichtgevingen wil je zo snel mogelijk kunnen reageren om de schade te beperken en het probleem op te lossen.

Heb je daar geen tijd voor?

Het zou een tijdrovend karwei zijn om al deze websites dagelijks bij te moeten houden. Gelukkig is er iemand die dit GRATIS voor je doet! Google!

Binnen 1 minuut geregeld.

Met Google Alert kun je eenvoudig zoekwoorden opgeven. Zodra dit woord gevonden wordt krijg je hiervan een melding in jouw e-mailbox. Helemaal automatisch! Hier hoef je dus niets voor te doen. Je kan dus nu per dag op de hoogte worden gehouden wat er over jou of over je bedrijf geschreven wordt op Internet. Je kan nu altijd inspelen op kansen, maar ook op bijv. klachten.

Wordt er op een forum iets negatiefs over je bedrijf of product geschreven dan kan je er door de melding van Google Alerts direct op reageren. Zo kan je direct de conversatie aangaan en kan je klachten oplossen voordat dit negatieve gevolgen heeft voor je bedrijf.

Aanmelden is simpel. Ga naar http://www.google.nl/alerts en vul onderstaande gegevens in en klik op aanmelden. Dat is alles.

Tip! meerdere zoekwoorden

Zodra je met je Google account bent ingelogd zie je een overzicht van alle zoekwoorden staan. Je kunt een onbeperkt aantal zoekwoorden aanmaken. Handig om de online activiteiten van je concurrent in de gaten te houden...

 

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Contaqt helpt enorm bij het leveren van wettelijke nazorg
René Wassink
Consulting
    
Werken met Contaqt levert zelfs nieuwe klanten op!
Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning
    
"Perfect voor zorgplicht"
Mark van Dijk
Holland Verzekerd

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis
Blog artikel

Ontdek de kracht van trouwe klanten: Tips om de relatie te versterken

Lees verder
Blog artikel

Waarom je nooit meer een 'no-reply' mailadres moet gebruiken voor je nieuwsbrief

Lees verder
Blog artikel

Bloggen - 4 redenen waarom je website een blog moet hebben

Lees verder