Weet jij wie er over je praat?

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat er over jouw bedrijf geschreven wordt. Hier is een handige service voor!

Weet jij wie er over je praat? Jouw klanten? jouw concurrenten? of weet je het niet?

Met de komst van het internet wordt het voor jouw klanten steeds eenvoudiger om hun mening te plaatsen op beoordelingswebsites, blogs enzovoort.

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat er over jouw bedrijf geschreven wordt. Vooral bij negatieve berichtgevingen wil je zo snel mogelijk kunnen reageren om de schade te beperken en het probleem op te lossen.

Heb je daar geen tijd voor?

Het zou een tijdrovend karwei zijn om al deze websites dagelijks bij te moeten houden. Gelukkig is er iemand die dit GRATIS voor je doet! Google!

Binnen 1 minuut geregeld.

Met Google Alert kun je eenvoudig zoekwoorden opgeven. Zodra dit woord gevonden wordt krijg je hiervan een melding in jouw e-mailbox. Helemaal automatisch! Hier hoef je dus niets voor te doen. Je kan dus nu per dag op de hoogte worden gehouden wat er over jou of over je bedrijf geschreven wordt op Internet. Je kan nu altijd inspelen op kansen, maar ook op bijv. klachten.

Wordt er op een forum iets negatiefs over je bedrijf of product geschreven dan kan je er door de melding van Google Alerts direct op reageren. Zo kan je direct de conversatie aangaan en kan je klachten oplossen voordat dit negatieve gevolgen heeft voor je bedrijf.

Aanmelden is simpel. Ga naar http://www.google.nl/alerts en vul onderstaande gegevens in en klik op aanmelden. Dat is alles.

Tip! meerdere zoekwoorden

Zodra je met je Google account bent ingelogd zie je een overzicht van alle zoekwoorden staan. Je kunt een onbeperkt aantal zoekwoorden aanmaken. Handig om de online activiteiten van je concurrent in de gaten te houden...