Focus op je e-maillijst

Succesvolle online marketing valt of staat met de communicatie met je klanten én potentiële klanten. Je e-maillijst is méér waard dan al je volgers op social media bij elkaar.

Focus op je e-maillijst

Succesvolle online marketing valt of staat met de communicatie met je klanten én potentiële klanten. Je e-maillijst is méér waard dan al je volgers op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram bij elkaar.

Maillijst

Een maillijst is een opgebouwde lijst met e-mailadressen van (potentiële) klanten. Iedereen op jouw e-maillijst heeft bewust de keuze gemaakt om zich aan te melden voor jouw nieuwsbrief. Op deze manier kun je makkelijk een grote groep klanten aanspreken, die allemaal geïnteresseerd zijn in jouw content.

Bereik

Jij bezit jouw e-maillijst en daardoor kun jij je abonnees altijd bereiken. Op social media kan een volger zomaar besluiten zijn account te sluiten. Weg bereik! Daarnaast heb je op social media ook te maken met een algoritme waardoor je niet altijd zichtbaar bent. In de inbox van je nieuwsbriefabonnees ben je niet afhankelijk van een algoritme. Zo ben je dus altijd te vinden en bouw je een band op met je abonnees.

Regelmaat

Probeer met enige regelmaat je mailinglijst op te schonen. Zo voorkom je dat je onnodig blijft mailen naar inactieve adressen die ervoor zorgen dat jouw verzendreputatie omlaag gaat. Houd die regelmaat ook aan voor het versturen van e-mails. Zo weet de klant wat hij aan jou heeft en bouw je betrouwbaarheid op.

 

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Alle nieuwsbrieven zijn kant-en-klaar. Ideaal!
Ricardo Piga
Unico Finance
    
Persoonlijke benadering is erg prettig. Ze nemen echt de tijd.
Peter van Haaften
Van Haaften Advies
    
Cliënten reageren erg enthousiast. De scan bewijst nu als zijn toegevoegde waarde.
Leen Winter
Winter Financiële Diensten

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis
Blog artikel

Ontdek de kracht van trouwe klanten: Tips om de relatie te versterken

Lees verder
Blog artikel

Waarom je nooit meer een 'no-reply' mailadres moet gebruiken voor je nieuwsbrief

Lees verder
Blog artikel

Bloggen - 4 redenen waarom je website een blog moet hebben

Lees verder