Maximaal resultaat met minimaal budget

Wie wil dat nu niet? Met een minimaal budget een maximaal resultaat behalen. Onmogelijk? Deze tip gaat je helpen!

Deze tip is supersimpel toe te passen en kost je nauwelijks geld. Toch wordt hij eigenlijk nooit toegepast. Dus doe je voordeel ermee...

Stap 1

Wellicht heb je onze kant-en-klare marketingcampagnes al ontdekt. Als je zo'n campagne inzet dan heb je de mogelijkheid om deze campagne via Social Media te promoten.

Handig zul je denken. Op zich wel, maar het nadeel van Social Media is dat deze kanalen voor jou gaan bepalen welke mensen deze campagne te zien krijgen.

Neem Facebook bijvoorbeeld. Stel je hebt 100 volgers op je zakelijke Facebook pagina. Dan laat Facebook aan slechts 10 tot 15 van deze volgers het bericht zien. Dat betekent dat slechts een handjevol mensen dit bericht te zien krijgen.

Stap 2

Hier komt de tip.

Nadat je een marketing campagne gedeeld hebt via Facebook, ga dan naar je eigen beheerderspagina. Vervolgens zul je zien dat Facebook je de mogelijkheid biedt om met een paar muisklikken een bericht te promoten. En ja, dat kost geld (dat is hun businessmodel). De investering is echter niet zo hoog.

Probeer het maar eens met bijvoorbeeld 10 euro en kijk wat het effect is. Nog een tip: in de instellingen kun je opgeven aan wie de advertentie getoond moet worden. Hier kun je heel specifiek 'targetten'. Als je hier meer over wilt weten dan kun je hier eens kijken.

 

Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform.

Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten regelmatig van je horen zónder dat het jou extra tijd kost. Daar krijg je #blijeklanten van.

Lees hier hoe blij onze gebruikers met onze software zijn
    
Werken met Contaqt levert zelfs nieuwe klanten op!
Pieter Oorlog
Foreburgh Financiële Planning
    
"Eenvoudig in gebruik!"
Heleen van den Bos
Hypotheken
    
Wij hebben destijds voor Contaqt gekozen omdat wij onze klanten graag via nieuwsbrieven wilde bereiken en dat ook wilde monitoren.
Shirani Arnken
Berkenrode Assurantiën

Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken bij mijn bedrijf en tevens helpt het bij mijn zorgplicht.

Contaqt maakt het eenvoudig een nieuwbrief te versturen. Ik ervaar dat klanten het prettig vinden regelmatig wat van mij te horen. De tijdsbesparing kan ik gebruiken voor commerciële werkzaamheden."

Met Contaqt kan ik actuele berichten vol automatisch op onze website plaatsen, op onze social media kanalen verspreiden en via onze nieuwsbrief versturen. Een prima aanvulling binnen onze communicatiestrategie."

Naast de nieuwsbrief van Contaqt gebruik ik ook het programma bij het invullen van zorgplicht op mijn portefeuille. Met een simpele vragenlijst krijg ik inzicht in de wensen en wijzigingen van mijn relaties.

Wij zijn onlangs gestart met de nazorgscan. Dit met succes. Cliënten reageren erg enthousiast. Daarnaast heeft het voor extra omzet gezorgd.

Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Het bespaart mij een hoop tijd.

Dit wil je lezen!

Gratis boek voor Financieel Adviseurs boordevol tips:

-Leer alles over jouw online kansen
-Zo versla je Independer!
-Betere marketing met beperkt budget
-Compleet stappenplan & gratis tools
-En nog veel meer...

Download gratis